Kayıt donduran BAP bursiyerleri ve araştırmacı personelleri hk.

8 Mayıs 2020

Değerli Öğretim Üyeleri,

Değerli BAP Proje Yürütücüleri,

BAP projeleri kapsamında bursiyer olarak yer alan veya araştırmacı personel olarak çalışan ve dönem izni alan öğrencilere, proje yürütücüsünün adı geçen öğrencinin proje çalışmalarına devam ettiği beyanı çerçevesinde, burs ödemeleri veya araştırmacı personel maaşları ödenmektedir. Bu beyanın şimdiye kadar olageldiği şekilde her ayın 1’i ve 5’i arasında Bilim İnsanı Portalı  üzerinden verilmesi gerektiğini önemle hatırlatırım.

Saygılarımla bilginize sunarım.

Kayıt donduran TÜBİTAK bursiyerleri hk.

8 Mayıs 2020

Değerli Öğretim Üyeleri,

Değerli Araştırmacılar,

TÜBİTAK, COVID-19 sürecinde kayıt donduran öğrencilerin TÜBİTAK destekli projelerden burs alabileceklerini duyurmuştur. İlgili duyuruya https://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/covid-19-surecinde-kayit-donduran-ogrenciler-tubitak-destekli-projelerden-burs-alabilecek linkinden ulaşmak mümkündür.

Saygılarımla bilginize sunarım.

Ayşın Ertüzün

2019-2020 Akademik Yılı Bahar (COVID-19) Dönemi için ÜYK ve Senato Kararları Uygulama Esasları:

5 Nisan 2020

DÖNEM İZNİ TALEPLERİ (SÜREYE SAYILMADAN):

TÜM ÖĞRENCİLER:

- Lisans öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri* ve bilimsel hazırlık, ders ve yeterlik dönemlerindeki doktora öğrencileri** talep etmeleri durumunda süreye sayılmadan dönem izni alabilirler.

İzin başvuruları 2 ayrı dönemde yapılabilir:

4-11 Haziran 2020 (Perşembe – Perşembe)

6-17 Temmuz 2020 (Pazartesi – Cuma)

Ders Notlandırma Sistemi Hakkında (Öğretim Üyeleri)

3 Nisan 2020

Değerli Meslektaşlarım,

Üniversite Senatosu 03 Nisan 2020 tarihinde yaptığı toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yöntemleri ile sürdürülmesi gereken Bahar 2020 dönemi ile sınırlı olmak koşulu ile derslerimizde kullanılacak notlama sistemi ile ilgili aşağıdaki kararları almıştır:

-Halen harf notu ile değerlendirilen dersler için öğrencilerin ders notlarının Pass/Fail (Başarılı/Başarısız) veya Harf Notu olacak şekilde verilmesi mümkün olacaktır.

Rektör'ün Mesajı - 31 Mart 2020

31 Mart 2020

Sevgili Öğrenciler;

Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında yoğun çalışmalarımız sürerken sizlerle bu çalışmaları paylaşmak, 6 Nisan’da başlayacak uzaktan eğitim dönemi öncesi Üniversitemiz ile ilgili son durumu size bizzat iletmek istedim.

11 Mart’ta hızlanan ve bugüne kadar yoğunlaşarak devam eden bu çalışmaları başlıca dört ana başlık altında özetleyebiliriz.

1-  Kovid-19 salgınının yayılmasına, Üniversitemize ulaşmasına engel olacak önlemleri almak;