Seyahat

COVID-19 Karantina Duyurusu

11 Ocak 2022

Değerli Boğaziçi Üniversitesi Mensupları,

Vaka artış sayılarına bağlı olarak kişisel korunmanın ve kalabalık ortamlardan uzak durmanın önemi daha da artmış bulunmakta. Bilim Kurulu’nun salgının seyri, karantina kuralları ile ilgili gerçekleşen toplantısında alınan kararlar aşağıdaki gibidir:

Rektörlük Açıklaması

25 Aralık 2021

Değerli mensuplarımız,

Artan Covid 19 vakaları nedeniyle Üniversitemizde yapılmakta olan dersler 27.12.2021-4.01.2022 tarihleri arasında çevrim içi yapılacaktır. Aynı tarihler arasında etkinlik mekanlarında yapılması planlanan öğrenci etkinlikleri ile akademik etkinlikler de çevrim içi yapılacak veya etkinlik sahiplerinin talepleri doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenecektir.

Sağlıklı günler dileriz.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü

Bilimsel toplantılara katılım ile alakalı duyuru

12 Mart 2020

Değerli Öğretim Üyeleri,

Değerli Araştırmacılar,

Bildiğiniz üzere Üniversite Yönetim Kurulu 11 Mart 2020 tarihli toplantısında yaptığı değerlendirmeler sonucu COVID-19 önlemleri çerçevesinde  üniversite bağlantılı tüm seyahatlerin 12 Mart 2020 tarihinden itibaren 30 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulmasına karar vermiştir.

Adı geçen tarihe kadar olan bilimsel toplantılara katılım için alınmış/yapılmış görevlendirmeler için ağadaki plan dahilinde ödemeler yapılabilecektir:

Yolluk giderleri